Telepítés 

Minden VIGAS faelgázosító kazán elektronikus szabályozó egysége lehetővé teszi keringető szivattyú csatlakoztatását és vezérlését normál vagy puffer töltés üzemmódban. A szivattyú vezérlése a kazánvíz hőmérsékletétől, és a VIGAS faelgázosító kazán szabályozó egységének memóriájába előzőleg, a szerviztechnikus által feltöltött hidraulikus bekötési rajz alapján biztosított.

A szivattyú kétféle módon dolgozhat:
1. Impulzusosan
2. Folyamatosan

szivattyu   laddomat small

Az impulzusos üzemmód esetében a szivattyú működésének egy impulzusnyi időtartama a kazán aktuális hőmérsékletének a függvénye. A szivattyú impulzusos vezérlésének előnye a biztosított kazán védelem a kazánvíz alacsony hőmérsékletei mellett jelentkező korrózió ellen.

A szivattyú folyamatos üzemmódja megköveteli visszacsapó szelep vagy hőszabályozó háromjáratú szelep vagy puffer tartály rendszerbe történő telepítését.

Szivattyú védelme - 0,8
A Szivattyú maximális terhelése - 80 W

A VIGAS falegázosító kazán vezérlőegysége által vezérelt tömegáramszabályozós szivattyúk használatához, illetve a szivattyúk magasabb maximális terhelése esetében a kapcsolásukhoz AK 3000 relé modul alkalmazása szükséges

instalacie cerpadlo rele

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


Kapcsolat

X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vigas.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.