FIGYELEM!Kazánjaink beüzemelés kötelesek, amit képzett szervizpartnereink végeznek el a kezelő személy oktató képzésével egybekötve.

A beüzemelés elmulasztása esetében a jótállás nem érvényesíthető.

Csak az általunk kirendelt szerviztechnikus jogosult elvégezni a beüzemelést és csak ennek révén érvényes a garanciális védettség!

Felhívjuk a vásárolók figyelmét, hogy csak a hivatalos értékesítő partnereink által értékesített kazánokra áll módunkban garanciális támogatást biztosítani.

A kiterjesztett garancia előfeltétele, hogy a felhasználó a kazán megrendelésénél jelezze ezt az igényét, és a gyár által jóváhagyott keverőszeleppel együtt rendelje meg a készüléket, illetve ezt a szolgáltatást.

A kiterjesztett, akár 5 éves kazántest garancia egyéb feltételei mellett a felár:

  • VIGAS 41kW-ig, ESBE VTC 312 (G1")-el együtt: nettó 180€
  • VIGAS 41kW fölött, ESBE VTC 512 (G6/4")-el együtt: nettó 220€

Kazánjainkra 12 naptári hónapra érvényes jótállást biztosítunk. Ennek letelte után további 12 hónap önkéntes jótállást vállalunk azoknak a kazántesteknek a hőcserélőjére, amelyek a fentebb említett feltételnek megfelelően lettek megrendelve és beszerelve, valamint a felhasználó megigényli a berendezés egy éves korában a szerviz felülvizsgálatot, a saját költségén.

Csak az Éves felülvizsgálat igénylés felületen megigényelt és jegyzőkönyvel alátámasztott éves felülvizsgálat alapján érvényesíthető a jótállás meghosszabbítása.

Az ezt követő években még összesen háromszor lehet az ilyen felülvizsgálatnak köszönhetően jótállást hosszabbítani, tehát a jótállás teljes időtartama így akár 5 év is lehet. Ennek érdekében, a felülvizsgálat évfordulója előtt, szintén az Éves felülvizsgálat igénylés felületen szükséges megigényelni a következő esedékes éves felülvizsgálatot.

flag huMagyar

A jótállás csak abban az esetben érvényes, ha az adott ország hivatalos forgalmazójától történik a készülék vásárlása. Külföldi vevőink figyelmét felhívjuk, hogy csak abban az országban vásárolják meg készüléküket, ahol annak beüzemelésére kerül majd sor. A garancia csak a gyártó és forgalmazó által képzett, és ezt igazoló oklevéllel rendelkező, szerviztechnikus által beüzemelt termékekre érvényesíthető.

flag enEnglish

Warranty is valid only in case of purchasing through official distributor for each country. For foreign customers we recommend to buy only in a country, where the boiler will be finally installed. Warranty is valid only in case of installation by trained technician, who are holders of certification issued by producer and the distributor for that country.

SzervizhálózatunkSzervizhálózatunk az egész ország területére kiterjed. Szervizpartnereink rendszeres képzésben részesülnek. Csak az általunk kirendelt szerviztechnikus munkájára tudunk garanciát vállalni.

Kérjük ellenőrizze már meglévő VIGAS készüléke garanciális érvényességét!

Kazán adatai

Értékesítés adatai

Beüzemelés adatai

Elérhetőségek

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


Kapcsolat

X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vigas.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.