FIGYELEM!Kazánjaink beüzemelés kötelesek, amit képzett szervizpartnereink végeznek el a kezelő személy oktató képzésével egybekötve.

A beüzemelés elmulasztása esetében a jótállás nem érvényesíthető.

Csak az általunk kirendelt szerviztechnikus jogosult elvégezni a beüzemelést és csak ennek révén érvényes a garanciális védettség!

Felhívjuk a vásárolók figyelmét, hogy csak a hivatalos értékesítő partnereink által értékesített kazánokra áll módunkban garanciális támogatást biztosítani.

Kazánjainkra a jogszabály szerinti jótállást biztosítjuk. Ehhez szükséges a kazán gyári tartozékaként szállított keverőszelep, melyet a beüzemelésnél ellenőriz a hivatalos szervizpartnerünk.

  • VIGAS 41KW-ig, ESBE VTC 312 (G1")-el nettó 100€
  • VIGAS 41KW felett, ESBE VTC 512 (G6/4")-el nettó 190€

A beüzemelést követő 12 hónap letelte után a felhasználónak ezen a honlapon kell megigényelnie az éves felülvizsgálatot a saját költségén, mely által a szervizpartner ellenőrzi a rendeltetésszerű használatot. Ezt az eljárást a következő évben is, a felülvizsgálat évfordulója előtt, meg kell ismételni a jótállás feltételeinek biztosítása érdekében.

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó problémákra a jótállás nem vonatkozik. Az extrém hőhatásnak kitett alkatrészek hibájából, állagvesztéséből, teljesítménycsökkenéséből járó problémákra a gyártók nem tudják biztosítani a jótállást. A jótállás nem vonatkozik a mozgó-kopó alkatrészekre.


A kiterjesztett garancia előfeltétele, hogy a felhasználó a kazán megrendelésénél jelezze ezt az igényét, és a gyár által jóváhagyott keverőszeleppel együtt rendelje meg a készüléket, illetve ezt a szolgáltatást.

A kiterjesztett, akár 5 éves kazántest garancia egyéb feltételei mellett a felár:

  • VIGAS 41kW-ig, ESBE VTC 312 (G1")-el együtt: nettó 275€
  • VIGAS 41kW fölött, ESBE VTC 512 (G6/4")-el együtt: nettó 290€

A beüzemelést követő 36. hónapban, a felülvizsgálat évfordulója előtt, a felhasználó megigényli a harmadik éves felülvizsgálatot a saját költségén. A 48. hónapban pedig ugyanígy, megigényli a negyedik ilyen éves felülvizsgálatot. Így biztosítható a kiterjesztet garancia azokra kazántest-hőcserélőkre (mozgó és kopó alkatrészekre továbbra sem), amelyek fent említett 5 éves kiterjesztett garancia előfeltételeivel lettek megrendelve, beszerelve, és végig éves felülvizsgálatban, karbantartásban részesítve.

Csak az Éves felülvizsgálat igénylés felületen megigényelt és jegyzőkönyvel alátámasztott éves felülvizsgálat alapján érvényesíthető a jótállás meghosszabbítása.

flag huMagyar

A jótállás csak abban az esetben érvényes, ha az adott ország hivatalos forgalmazójától történik a készülék vásárlása. Külföldi vevőink figyelmét felhívjuk, hogy csak abban az országban vásárolják meg készüléküket, ahol annak beüzemelésére kerül majd sor. A garancia csak a gyártó és forgalmazó által képzett, és ezt igazoló oklevéllel rendelkező, szerviztechnikus által beüzemelt termékekre érvényesíthető.

flag enEnglish

Warranty is valid only in case of purchasing through official distributor for each country. For foreign customers we recommend to buy only in a country, where the boiler will be finally installed. Warranty is valid only in case of installation by trained technician, who are holders of certification issued by producer and the distributor for that country.

SzervizhálózatunkSzervizhálózatunk az egész ország területére kiterjed. Szervizpartnereink rendszeres képzésben részesülnek. Csak az általunk kirendelt szerviztechnikus munkájára tudunk garanciát vállalni.

Kérjük ellenőrizze már meglévő VIGAS készüléke garanciális érvényességét!

Kazán adatai

Értékesítés adatai

Beüzemelés adatai

Elérhetőségek

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


Kapcsolat

X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vigas.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.