MEGJELENT!!!

GINOP Plusz-1.2.3-21

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban (forrás)

Újra itt a lehetőség eszközbeszerzésre, energetikára és ingatlan beruházásra pályázni!

Megjelent a GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázat végleges felhívása!

 100 Milliárd Ft keretösszeget hirdetett meg a Minisztérium, melyet két ütemben (80-20 Mrd Ft) igényelhetnek a KKV-k: a Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld régiókban található telephellyel rendelkező vállalkozások 2022. január 19. és 26. között, míg a Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, valamint Pest megye (Budapest továbbra is kizárva!) régiókban található telephellyel rendelkező vállalkozások 2022. január 27. és február 3. között  nyújthatnak be támogatási kérelmet, de nem árt sietni és az elsők között lenni!

 A maximálisan igényelhető projekt összköltség 200 Millió Ft-ra emelkedett, a minimális 10 Millió Ft-os korlát megmaradt. A támogatási intenzitás az első ütemben 70%, míg a másodikban 50%.

A sikeres pályázatban plusz pontot jelent, ha az infrastruktúra fejlesztés során az energiahatékonyság növelésére, és a megújuló energiák használatára is hangsúlyt fektetnek.

Előre láthatólag a legtöbb pályázó a VIGAS LC (Lambda Control) típusok mellett dönt majd ennek érdekében.

Ezeknél a hatásfokban tapasztalható különbségek akár súlyos ezrek megtakarítását teszik lehetővé az üzemeltetési költségekben.
Ezért vásárláskor nem csak a faelgázosító kazánok vételárát kell figyelni.

Amennyivel többe kerül egy VIGAS LC Lambda szondás kazán a többinél, annyival több benne a tényleges műszaki tartalom, aminek köszönhetően bőségesen megtérül az árkülönbözetet a használata során.

Érdemes csak a legkorszerűbb lambda szondás faelgázosító kazánokban gondolkodni.

A beruházás mértéke még így is jóval kedvezőbb mint más bonyolultabb rendszerek esetében. Egy VIGAS 60 LC (72kW) faelgázosító kazán ára pl. nettó 4220€.

Pályázat és választás előtt érdemes figyelembe venni azon adatok meglétét is, amik ténylegesen alátámasztják a VIGAS faelgázosító kazánjaink előnyeit:

https://vigas.hu/blogok/878-vasaroljon-atlathato-energetikai-adatokkal-hirdetett-kazant-megbizhato-forrasbol.html

https://vigas.hu/blogok/313-mit-l-igazan-jo-a-vigas-faelgazosito-kazan.html

sz2020logo2

A megfelelő és takarékos hőforrás biztosításán túl állunk rendelkezésükre a fűtésrendszer megvezérlésében is.

Ha kérdése merült fel és szeretne további információt, szívesen állunk rendelkezésére.

Vegye fel velünk a KAPCSOLATOT

 

További hasznos linkek/források:

Itt

Itt

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


Kapcsolat

X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vigas.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.