„[2020.] Október 1-jétől az állattartó telepek, október 19-től pedig a kertészeti üzemek nyújthatják be kérelmeiket arra az összesen 80 milliárd forintos beruházási támogatási csomagra, amelyet a koronavírus-járvány miatt hirdetett meg az Agrárminisztérium. A VP2-4.1.1.-20 - Állattartó telepek fejlesztésének támogatása és a VP2-4.1.3-20 - Kertészeti üzemek korszerűsítése jogcímek a korszerűsítési és fejlesztési célok megvalósítását teszik elérhetővé, előbbiek 50 milliárd, utóbbiak pedig 30 milliárd forintra pályázhatnak” (forrás)

A sikeres pályázatban plusz pontot jelent, ha az infrastruktúra fejlesztés során az energiahatékonyság növelésére, és a megújuló energiák használatára is hangsúlyt fektetnek.

Előre láthatólag a legtöbb üzem a VIGAS 60 LC (72kW), VIGAS 80 LC (92kW), és VIGAS 100 LC típusok mellett dönt majd ennek érdekében.

Ezeknél a teljesítményeknél, a hatásfokban tapasztalható apró, tized százaléknyi különbségek is súlyos ezrek megtakarítását teszik lehetővé az üzemeltetési költségekben.
Ezért vásárláskor nem csak a faelgázosító kazánok vételárát kell figyelni.

Amennyivel többe kerül egy VIGAS LC Lambda szondás kazán a többinél, annyival több benne a tényleges műszaki tartalom, aminek köszönhetően bőségesen megtérül az árkülönbözetet a használata során.

Érdemes csak a legkorszerűbb lambda szondás faelgázosító kazánokban gondolkodni.

A beruházás mértéke még így is jóval kedvezőbb mint egy napelemes és hőszivattyús rendszer. Egy VIGAS 60 LC (72kW) faelgázosító kazán ára pl. nettó 4220€.

Pályázat és választás előtt érdemes figyelembe venni azon adatok meglétét is, amik ténylegesen alátámasztják a VIGAS faelgázosító kazánjaink előnyeit:

https://vigas.hu/blogok/878-vasaroljon-atlathato-energetikai-adatokkal-hirdetett-kazant-megbizhato-forrasbol.html

https://vigas.hu/blogok/313-mit-l-igazan-jo-a-vigas-faelgazosito-kazan.html

sz2020logo2

A megfelelő és takarékos hőforrás biztosításán túl állunk rendelkezésükre a fűtésrendszer megvezérlésében is.

Ha kérdése merült fel és szeretne további információt, szívesen állunk rendelkezésére.

Vegye fel velünk a KAPCSOLATOT

 

További hasznos linkek/források:

Itt

Itt

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


Kapcsolat

X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vigas.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.