Vigas faelgazosito 2016 otthon melege program

 

Pályázzon az Otthon Melege Programban VIGAS faelgázosító kazánnal, és érje el a lehető legmagasabb CO2 megtakarítást.

 

Ön is sikeres, nyertes kazáncsere pályázó lehet, ha a rendkívül alacsony kibocsátású VIGAS faelgázosító kazánjainkat választja.

 

A JÓ és GYŐZTES döntés = költséghatékony beruházással a legjobb pályázati rangsorolás elérése, hosszútávon is takarékos tüzelőanyag felhasználással és kényelemmel."Az értékelt pályázatok az arányosan elérhető CO2 megtakarítás figyelembevételével kerülnek rangsorolásra. A nem megfelelő energia- és költséghatékonyságú pályázatok elutasíthatóak az értékelői javaslatok alapján."

Pl. ha egy túlárazott, csak pellet üzemű kazán terveznek be, melynek egy sor olyan műszaki tartalma van, ami már nem a kibocsátás csökkentését szolgálja, hanem a komfortot, akkor nem lesz jó rangsorolása a kazáncsere pályázatnak költséghatékonyság szempontjából. A legalacsonyabb CO2 kibocsátást a VIGAS faelgázosító kazánok tudják nyújtani, melyek árérték arányban is a legjobbnak bizonyulnak.

A sikeres kazáncsere pályázati támogatás elnyerése mellett, a VIGAS faelgázosító kazánok hosszútávon is jelentősebb tüzelőanyag megtakarítást és kényelmet biztosítanak, mint más gyártók termékei.
Erről bővebben a Mitől igazán jó a VIGAS faelgázosító kazán? című cikkünkben olvashat, amely a Magyar Épületgépész szaklapban jelent meg.Minden VIGAS faelgázosító kazán típusunk gyárilag beépített biztonsági hőcserélővel rendelkezik, már a kisebb méretűek is.


Mindegyik VIGAS falegázosító kazán rendkívüli CO
2 és tüzelőanyag megtakarítást eredményez.

 

Ha szeretné fokozni az önállóság komfortját, akkor cserélje kazánját VIGAS 18DPA faelgázosító/pellet kazánra. Ez a típus a fa leégése után automatikusan vált át pellet üzemmódra, így biztosítva a fűtést akkor is, amikor Ön elutazik, vagy épp nem ér rá pótolni a tüzelőanyagot.Szívesen segítünk az Otthon Melege Program 2016 kazáncsere pályázattal kapcsolatban. Keressen minket bátran itt
.

Sikeres pályázatot és a VIGAS faelgázosító kazánja sok-sok évig tartó, megelégedett használatát kívánjuk!

 


Forrás és további hasznos információ a témában:
http://www.kormany.hu/download/3/2b/a0000/Palyazati%20Utmutato.pdf
http://online-kalkulator.hu/category/otthon-melege-palyazat-2016/
http://zsebremegy.hu/allami-tamogatasok/otthon-melege-program-2016/

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


Kapcsolat

X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vigas.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.